ΜΕΝΟΥ
Your Cart

MTSCLIMA | ΨΥΞΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ-A/C-ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία MTSCLIMA δραστηριοποιείται απο το 2009 και εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο, επί της οδού Κοσμά Αιτωλού 19, στεγάζοντας εκεί τόσο τα γραφεία της όσο και το τεχνικό της τμήμα. Όσον αφορά τον κλιματισμό, πραγματοποιεί μελέτες, προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού (κεντρικά, ημικεντρικά και οικιακής χρήσης) και αντλίες θερμότητας τεχνολογίας inverter τελευταίας γενιάς.

Στην επαγγελματική ψύξη προσφέρουμε λύσεις σε κάθε επαγγελματία. Στην κατασκευή και service σε ψυκτικούς θαλάμους, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές.

Η εμπειρία και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας δώσει λύσεις και στην αρχική σας εγκατάσταση αλλά και στο after sales service. Έχουμε προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη και προσφέρουμε έμπειρες συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Παρέχει σοβαρή και υπεύθυνη μελέτη, κατασκευή και ολοκλήρωση εφαρμογής στους εκάστοτε χώρους (οικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και βιομηχανικούς χώρους), παρακολουθώντας στενά και εφαρμόζοντας την εξέλιξη τεχνολογίας – τεχνογνωσίας στο χώρο του κλιματισμού, σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά standards.

Διαθέτουμε Service στον χώρο μας και στον χώρο σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κλιματιστικά:

Η συντήρηση του κλιματιστικού σας είναι απαραίτητη και όχι προαιρετική γιατί σας προσφέρει:

    Σωστή λειτουργία και απόδοση της εγκατάστασης

    Πρόληψη βλαβών για αδιάλειπτη λειτουργία

    Μακροζωία

    Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας

    Καλύτερη ποιότητα και καθαριότητα αέρος κλιματιζόμενων χώρων (για αποφυγή προβλημάτων υγείας)

    Έλεγχο διαρροών ψυκτικού ρευστού

 
Τα οφέλη της σωστής συντήρησης είναι πολλαπλά και βασικά.

 

ψύξη,κλιματισμός,εξαερισμός,αντλίες θερμότητας,air conditioner,κλιματισμός,εξαερισμός,επαγγελματικά ψυγεία,ψυκτικοί θάλαμοι,παγομηχανές,κλιματιστικά,συντήρηση κλιματιστικών,service κλιματιστικών