ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Αποστολής - Μεταφορικά

1) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER


Η αποστολή των προϊόντων σε Αθήνα και επαρχία γίνεται με πρακτορείο μεταφορών που φεύγουν αυθημερόν, ΕΛΤΑ courier, acs courier, και σε μερικές περιπτώσεις με δικό μας μεταφορικό μέσο είτε Αθήνα είτε επαρχία με δικά μας μεταφορικά.
Σε ότι αφορά την αντικαταβολή γίνεται έπειτα από συνεννόηση ανάλογα τον τρόπο μεταφοράς.

Χρέωση courier με αποστολή
• Εντός Αθήνας:
Χρέωση 10€ 

• Υπόλοιπη Ελλάδα και νησιά
Χρέωση 35€

• Αξία αντικαταβολής
Χρέωση 2,50 €

Οι ανωτέρω χρεώσεις αντικαταβολής αφορούν όλους τους προορισμούς με επιπλέον τις χρεώσεις κόστους μεταφοράς και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
- Για κάθε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία σας.
− Οι αποστολές και τα χρηματικά ποσά είναι αυτόματα ασφαλισμένα από την ΕΛΤΑ COURIER ΚΑΙ ΤΗΝ ACS COURIER Α.Ε.Ε.
− Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες 10:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.

2) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την διεύθυνση του κατάστηματός μας, Κοσμά Αιτωλού 19, Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό μέλημα να τηρεί τους όρους και τις υποχρεώσεις της προς εσάς που θα μας επισκεφθείτε στο site, με σκοπό την ενημέρωσή σας και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Για τα ελαττωματικά προϊόντα  που φέρουν αστοχία υλικού η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρία μας και την αντιπροσωπεία του προϊόντος .

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέλουμε να σας παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία.
Στις κινήσεις με πιστωτική κάρτα δεν διαφυλάσσεται καμία πληροφορία στην εταιρεία μας αφού οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της Εθνικής Τράπεζας.

H “mtsclima.gr” διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τιμών και αφορά πάντα τις τιμές προϊόντων που είναι στο κατάστημά μας και στις αποθήκες των εργοστασίων .

Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η παράδοση του προϊόντος εξαιτίας καιρικών συνθηκών, αδυναμίας παράδοσης από το εργοστάσιο, απεργίες κλπ. δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς εγκαίρως έτσι ώστε να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας ή εκτέλεση της την επόμενη εργάσιμη ημέρα.